خبري منتشر شد مبني بر اينکه رانندگان اسنپ در صورت استفاده از اپليکيشن ويز، با پيام هشدار مواجه ميشوند. بر اين اساس وزير ارتباطات نسبت به اين موضوع واکنش نشان داد.
وايمکس نيوز- در راستاي هشدار به رانندگان تاکسي اينترنتي در رابطه با استفاده نکردن از نرمافزار ويز، دبير شوراي عالي فضاي مجازي اعلام کرد که اپليکيشن ويز در راستاي صيانت از حريم خصوصي کاربران بسته شده است.
مقالهي مرتبط:
دبير شوراي عالي فضاي مجازي: مسدود شدن ويز به دليل مالکيت آمريکايي آن است
وي همچنين اعلام کرد که نرمافزار کاربردي «ويز» با تصميم کارگروه تعيين مصاديق مجرمانه مسدود شده است. اين نرمافزار يک مرتبه با توجه به اينکه تحت مالکيت رژيم صهيونيستي بود مسدود شد که اکنون مالکيت آن به آمريکا تعلق گرفته است و علت مسدود شدن آن نيز همان موضوع مالکيت اين نرمافزار است.
بر همين اساس وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در توييتر نوشت:
1) حکم انسداد اين برنامک يک سال پيش توسط يکي از قضات مشهد صادر شده و دليل آن هم سهامداران اسرائيلي آن هستند. نصب بيشتر اين برنامک باعث افزايش ارزش اين شرکت ميشود و بر همين مبنا حکم قضايي صادر شده.
2) اين برنامک در ايران داراي بيش از نيم ميليون کاربر بوده.
3) عليرغم انسداد اين برنامک در همان زمان، کاربران زيادي بهخصوص رانندگان تاکسيهاي آنلاين با بهرهگيري از فيلترشکن همچنان از اين ابزار به دليل قابليتهاي بهروز بهره ميبردند.
4) اخيرا سهام اين شرکت توسط گوگل خريداري شده و ظاهرا بخشي از سهام آن همچنان در اختيار شرکت اسرائيلي است.
5) مجموع رانندگان تاکسيهاي آنلاين به بيست هزار کاربر بيشتر نميرسد که در مقايسه با مجموع کاربران اين برنامک سهم قابل توجهي ندارند.
6) با توجه به اينکه در قانون نقش مستقيم حمايت از توليد داخل بر عهده دستگاه قضايي نيست، بعيد به نظر ميرسد اين دستور قضايي براي حمايت از اپ بومي باشد.
7) نحوه اقدام شرکتهاي تاکسي آنلاين براي اعمال دستور قضايي جاي بررسي دارد.
8) اگر بيانديشيم که رشد شرکتهاي اسرائيلي باعث رشد اقتصاد رژيمي خواهد شد که همواره عليه مردم ايران عمل کرده، از تحريمها گرفته تا اقدامات تروريستي، طبيعتا در استفاده از اين ابزار ملاحظات بيشتري خواهيم کرد.
منبع:زوميت